“Ik ben Jorrit Draaijer (22 jaar) geboren en getogen in Deventer. Voetbal zo’n 17 jaar bij FC RDC in Deventer. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn vriendin Samantha waar ik inmiddels bijna 3 jaar mee samen ben. Ook ben ik niet vies van een potje FIFA of Call of Duty Warzone op de PlayStation. “

Waarom heb jij gekozen om bij Eming te werken?

“Begin dit jaar volgde ik nog de studie journalistiek maar kwam ik erachter dat dit niet helemaal voor mij was weggelegd. De opleiding zelf was erg leuk, maar het theoretische deel werd mij te machtig. Daarom zocht ik een leuke functie waar ik mijzelf verder kon ontwikkelen. Echt een idee had ik nog niet, dus ben gaan rondkijken op de diverse vacaturesites.

De uitzendwereld heeft altijd al mijn interesse gehad en werd dus ook erg enthousiast toen ik de vacature van Jr. Accountmanager bij Eming tegenkwam.

De beschreven werkzaamheden leken mij erg interessant en kwamen met mijn behoefte overeen. Omdat er in mijn bekendenkring aardig wat mensen in de accountmanagement zaten heb ik daar navraag gedaan. Vervolgens sprak ik iemand die zelfs mensen kent die bij Eming werkten, waardoor de drempel om te solliciteren nog een stuk lager lag. De gesprekken die daarop volgde bij Eming waren heel open en voelde erg goed.”

‘De rest is geschiedenis.’

Kan jij wat vertellen over jouw functie binnen Eming?

“Mijn rol is zeer divers. Van het aanmelden van onze nieuwe vakkrachten tot contact houden met nieuwe klanten en prospects. Ook help ik zo nu en dan onze recruiter met het werven van kandidaten. Uiteraard behoort ook de nodige administratie tot mijn taken zoals het aan- en afmelden van kandidaten en het schrijven van bezoekverslagen.”

Krijg jij voldoende ruimte om je te ontwikkelen?

“Momenteel zit ik veel samen met mijn teamleider Nick om het vak beter te leren.

Als ik om hulp vraag dan staan er gelijk 2 of 3 collega’s klaar. Je wordt absoluut niet in het diepe gegooid. Het liefst wil ik gelijk alles kunnen, maar dat gaat helaas niet. Ik word goed begeleid en samen kijken wij naar de volgende taken welke ik kan oppakken. Zo breid ik geleidelijk mijn kennis en werkzaamheden uit.”

Wat zijn de leukste aspecten in jouw werk?

“Ik vind de afwisseling met binnen- en buitendienst erg leuk.

Dat in combinatie met de taken op kantoor, zoals bellen plaatsen en zorgen dat alles goed is regelt voor onze klanten en vakmensen.

Ik heb namelijk direct gemerkt hoe het af en toe kan gaan qua schakelen en drukte. Je zit namelijk op kantoor en een uur later zit je in de auto naar Amsterdam. Die afwisseling vind ik leuk en uitdagend.”

Hoe is de sfeer intern?

“Die is super goed! Eigenlijk vanaf dat ik had gereageerd had op de vacature. Ik kreeg gelijk een goed appje en er volgende een goed telefoongesprek. Ze steken echt tijd in je.

Daarna was er een goede persoonlijke opvolging van mijn sollicitatie. Ik voelde me direct thuis, en dat heb je echt niet overal. Vooral de kleinschaligheid vind ik erg prettig. Iedereen wil elkaar helpen en ondersteunen.”

“Hier zit ik zeker op mijn plek!”