Tim Rozie
Jr. Accountmanager

Tim Rozie werkt bij Eming als jr. Accountmanager. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld van Z.V.V. in Apeldoorn. Daarnaast lees ik graag Engelse boeken, kijk Marvel films en ben niet vies van een potje FiFa op de Playstation”.
Ik heb veel contact met nieuwe kandidaten, om hen aan een toffe nieuwe baan te helpen. Daarnaast heb ik diverse administratieve taken zoals het aan- en afmelden van kandidaten tot het zoeken van geschikt onderdak.”

LinkedInEmail
Michaela Stifterova
Recruiter

Michaela is werkzaam als Recruiter EU bij Eming. Ik houd me bezig met het zoeken naar de juiste kandidaat. Ik werk samen met mijn collega accountmanagers om aan de wens van onze klanten te voldoen.
Mijn zoekgebied bestaat vooral uit het zoeken van profielen in de metaal branche, techniek en bouw. Omdat Tsjechisch mijn moedertaal is, en ik de Engelse taal goed beheers red ik mij uitstekend met kandidaten uit heel Europa.

Ik werk punctueel en maak altijd een goede voorselectie van de kandidaten. Om mijn bronnen niet leeg te laten lopen ben ik actief bezig met het zoeken naar geschikte jobboards en nieuwe wervingsmogelijkheden. Ik volg nieuwe recruitment trends en wil me altijd ontwikkelen. 


LinkedInEmail
Nick Koster
Teamleider

Wanneer zowel opdrachtgever als medewerker tevreden is dan ben ik dat ook. Dit elke keer weer voor elkaar krijgen geeft mij energie!”
“Hiervoor werkte ik bij een ander uitzendbureau als accountmanager Schilders. In de loop der tijd werd de uitdaging tot het vinden van het juiste personeel steeds groter. Eming heeft zich gespecialiseerd in buitenlands technisch personeel. Deze kweekvijver is groter omdat je naar veel andere Europese landen kan uitwijken. ” Inmiddels is Nick intern doorgegroeid naar de functie van Teamleider en stuurt hij een leuk jong team aan.

LinkedInEmail
Jorrit Draaijer
Jr. Accountmanager

“Ik vind de afwisseling met binnen- en buitendienst erg leuk. Dat in combinatie met de taken binnen, zoals bellen plaatsen en zorgen dat alles goed is regelt voor onze klanten en vakmensen. Ik denk zelf ook het snelle schakelen, daar krijg ik energie van.

“Mijn rol is zeer divers. Van het aanmelden van onze nieuwe Internationals tot contact houden met nieuwe klanten en prospects. Ook help ik zo nu en dan onze recruiter met het werven van kandidaten. Uiteraard ook de nodige administratie zoals het aan- en afmelden van kandidaten en het schrijven van bezoekverslagen.”

LinkedInEmail
Beata Lukoic
Recruiter

Bij Eming is Beata verantwoordelijk voor het werven en intaken van kandidaten. “Het wervingsproces van Eming gaat via diverse jobsites, sociale mediakanalen en contacten met lokale UWV's”, vertelt Beata. “Het leukste aan het werk is het persoonlijke contact met de kandidaten, daarbij probeer ik altijd de behoeftes en de kwaliteiten van de kandidaat naar boven te halen.”

Email
Arnold Wolters
Partner
LinkedInEmail
Sharon Luhukay
Backoffice Medewerker

Sharon Luhukay werkt sinds september 2021 bij Eming. Met haar ervaring in de administratie een welkome aanvulling voor Eming. “Ik zorg ervoor dat alles intern op administratief gebied soepel verloopt. Een erg leuke en afwisselende functie welke ik met heel veel plezier uitoefen”.
Ik heb een hele diverse administratieve rol. Van de 1e lijns telefonie, de algemene mailbox bijhouden en deze bij de juiste afdeling terecht laten komen. Ook zorg ik dat alles goed verloopt zowel voor de interne collega’s als onze vakmannen buiten. Daarnaast ligt de complete administratie in mijn handen. 

LinkedInEmail
Matthieu Blankestijn
Partner
LinkedInEmail
Xander Snakenbroek
Business Support Manager

“Toen ik werd aangenomen bij Eming voelde het als thuiskomen. En zo voelt het nog steeds, ik ga met heel veel plezier naar mijn werk en ik ben ook trots om hier te werken!”
Binnen Eming ben ik verantwoordelijk voor alle operationele zaken, denk hierbij aan: personeel gerelateerde zaken en alles wat voor het kantoor geregeld moet worden. Van een kapotte lamp tot aan het inkopen van relatiegeschenken, ik zorg dat het geregeld word. Een erg veelzijdige functie dus!”

LinkedInEmail
Begum Korkmaz
Backoffice Medewerker
E-mailLinkedIn