Matthieu Blankestijn
Partner
LinkedInEmail
Xander Snakenbroek
Business Support Manager

“Toen ik werd aangenomen bij Eming voelde het als thuiskomen. En zo voelt het nog steeds, ik ga met heel veel plezier naar mijn werk en ik ben ook trots om hier te werken!”
Binnen Eming ben ik verantwoordelijk voor alle operationele zaken, denk hierbij aan: personeel gerelateerde zaken en alles wat voor het kantoor geregeld moet worden. Van een kapotte lamp tot aan het inkopen van relatiegeschenken, ik zorg dat het geregeld word. Een erg veelzijdige functie dus!”

LinkedInEmail
Jim de Beer
Accountmanager

Jim (25) is sinds april 2023 werkzaam bij Eming als Accountmanager. Maak kennis met hem en zijn werkzaamheden.

“Ik was opzoek naar een werkgever waar ik mijn creativiteit kwijt kan en waar ik mijzelf kan blijven ontwikkelen, dit vond ik bij Eming. Tijdens mijn sollicitatiegesprek voelde ik gelijk een klik en was heel enthousiast over de werkzaamheden én de ontvangst van het hele team van Eming. Het is een jong bedrijf welke groeiende is. Vooral de korte lijntjes en dat iedereen zo behulpzaam is sprak mij erg aan.

 

Jim vervuld de rol van Accountmanager in de bouw- en schildersbranche. Hierin heeft hij ook al enkele jaren ervaring, dus een echte aanvulling voor Eming.

Jorrit Draaijer
Jr. Accountmanager

“Ik vind de afwisseling met binnen- en buitendienst erg leuk. Dat in combinatie met de taken binnen, zoals bellen plaatsen en zorgen dat alles goed is regelt voor onze klanten en vakmensen. Ik denk zelf ook het snelle schakelen, daar krijg ik energie van.

“Mijn rol is zeer divers. Van het aanmelden van onze nieuwe Internationals tot contact houden met nieuwe klanten en prospects. Ook help ik zo nu en dan onze recruiter met het werven van kandidaten. Uiteraard ook de nodige administratie zoals het aan- en afmelden van kandidaten en het schrijven van bezoekverslagen.”

LinkedInEmail
Begum Korkmaz
Backoffice Medewerker

In het verleden deed Begum veel aan wedstrijdzwemmen op professioneel niveau helaas ligt die tijd achter haar. Wel is ze nog wel regelmatig in het zwembad te vinden. Vaak in de vroege uurtjes voor het werk.

Na haar opleiding HR is ze werkzaam geweest bij verschillende organisaties op de administratie- en HR afdelingen. Ze merkte dat het HR gedeelte haar veel meer trok en ging zij op zoek naar een meer afwisselende functie.

Nu is een welkome aanvulling als Backoffice medewerker bij Eming.

E-mailLinkedIn
Michaela Stifterova
Recruiter

Michaela is werkzaam als Recruiter EU bij Eming. Ik houd me bezig met het zoeken naar de juiste kandidaat. Ik werk samen met mijn collega accountmanagers om aan de wens van onze klanten te voldoen.
Mijn zoekgebied bestaat vooral uit het zoeken van profielen in de metaal branche, techniek en bouw. Omdat Tsjechisch mijn moedertaal is, en ik de Engelse taal goed beheers red ik mij uitstekend met kandidaten uit heel Europa.

Ik werk punctueel en maak altijd een goede voorselectie van de kandidaten. Om mijn bronnen niet leeg te laten lopen ben ik actief bezig met het zoeken naar geschikte jobboards en nieuwe wervingsmogelijkheden. Ik volg nieuwe recruitment trends en wil me altijd ontwikkelen. 


LinkedInEmail
Arnold Wolters
Partner
LinkedInEmail
Beata Lukoic
Recruiter

Bij Eming is Beata verantwoordelijk voor het werven en intaken van kandidaten. “Het wervingsproces van Eming gaat via diverse jobsites, sociale mediakanalen en contacten met lokale UWV's”, vertelt Beata. “Het leukste aan het werk is het persoonlijke contact met de kandidaten, daarbij probeer ik altijd de behoeftes en de kwaliteiten van de kandidaat naar boven te halen.”

Email
Nick Koster
Teamleider

Wanneer zowel opdrachtgever als medewerker tevreden is dan ben ik dat ook. Dit elke keer weer voor elkaar krijgen geeft mij energie!”
“Hiervoor werkte ik bij een ander uitzendbureau als accountmanager Schilders. In de loop der tijd werd de uitdaging tot het vinden van het juiste personeel steeds groter. Eming heeft zich gespecialiseerd in buitenlands technisch personeel. Deze kweekvijver is groter omdat je naar veel andere Europese landen kan uitwijken. ” Inmiddels is Nick intern doorgegroeid naar de functie van Teamleider en stuurt hij een leuk jong team aan.

LinkedInEmail