Sharon Luhukay (34) werkt sinds september 2021 bij Eming, dus hoog tijd om uitgebreid kennis met haar te maken. Met haar ervaring in de administratie een welkome aanvulling voor Eming. “Ik zorg ervoor dat alles intern op administratief gebied soepel verloopt. Een erg leuke en afwisselende functie welke ik met heel veel plezier uitoefen”.

Samen met haar vriend Laurens woont ze in het pittoreske Ugchelen. Naast dansen, koken en puzzelen brengt ze het liefst haar vrije tijd met hem door. Ze genieten het liefst op de bank van een goede serie en een lekker wijntje.

Waarom Eming? Tijdens mijn sollicitatie voelde ik al hoe goed de sfeer was. De gesprekken waren heel open en oprecht. En op de vraag of ik uit Vaassen kwam, kon ik zeggen; Nee, niet alle Molukkers komen uit Vaassen haha.
Ik voelde absoluut geen druk om een keuze te maken, dit is iets wat je bij andere organisatie wel eens meemaakt. Had écht een goede en positieve eerste indruk. Voelde mij welkom, en daarom ook voor Eming gekozen.

Wat houdt jouw functie in? Ik heb een hele diverse administratieve rol. Van de 1e lijns telefonie, de algemene mailbox bijhouden en deze bij de juiste afdeling terecht laten komen.
Ook zorg ik dat alles goed verloopt zowel voor de interne collega’s als onze vakmannen buiten.

Daarnaast ligt de complete administratie in mijn handen. Je kunt denken aan het inboeken van de uren van onze collega’s buiten tot aan factureren. Eigenlijk het voorwerk voordat de salaris administratie de rest doorzet. Ook ben ik verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer. Denk aan het inplannen van de auto’s, berijdersovereenkomsten maken tot het controleren van de op-te-leveren en ingeleverde auto’s.

Sharon – Backoffice Medewerker

Ontwikkelingsmogelijkheden. Die zijn hier ruim voldoende aanwezig. Als je een idee hebt voor een verbetering of een opleiding is dat zeker mogelijk. Assertiviteit wordt zeker gestimuleerd. De directie staat open voor aanbevelingen en verbeteringen om de processen nog soepeler te laten verlopen.

Wat zijn de leukste aspecten van het werken bij Eming? “De vrijmibo, nee haha. De leuke dingen zijn vooral de collega’s en de interne sfeer. Vooral als het even druk is, dan zie je dat iedereen elkaar helpt. Dan zijn wij echt één team met één taak. En dat is heel goed voor een organisatie en de onderlinge bereidheid om elkaar te ondersteunen”.

Waarin vind jij ontspanning? “Ik houd echt van dansen, voornamelijk Hiphop, puzzelen en wandelen. Ook houd ik van koken, en dan voornamelijk Moluks. Dit kook ik dan voor mijn gezin, familie en collega’s zodat iedereen kennis kan maken met mijn roots, de Molukse keuken.

Thuis op de bank met mijn vriend onder het genot van een lekker wijntje een goede serie kijken, daar ontspan ik helemaal van. Maar goed ik ben een vrouw, dus mijn grootste “hobby” is winkelen!”.