Over Eming

Technische detachering is niet nieuw. Maar wij vonden dat het leuker,  gezelliger en vooral persoonlijker kon. Een hoop koppen koffie verder en de naam Eming was geboren.  Eming. Em van Employer en Employee. Alleen als beide, in samenwerking met ons, goed functioneren komt het tot een vruchtbare samenwerking. Om deze samenwerking goed te kunnen stimuleren behandelen wij, zowel onze opdrachtgevers als werknemers als koningen. Vandaar de Ing achter Em. 

Wat doen wij eigenlijk?
Wij bemiddelen technisch vakpersoneel in de metaal-, bouw- en technieksector.
Met een deskundig, informeel en enthousiast team, met in totaal meer dan 50 jaar ervaring in de technische arbeidsbemiddeling stellen wij professionals ter beschikking aan bedrijven, zoals die van u,  door heel Nederland.

“Doelgericht, flexibel en daadkrachtig. Dat is waar wij als Eming voor staan.”

Bent u op zoek naar technische vakmensen met de juiste diploma’s én de juiste motivatie? Dan zit u bij ons goed! Wij helpen u direct aan ambitieuze internationals die uw organisatie nodig heeft. Bij ons bent u geen nummer en krijgt uw organisatie de aandacht die het verdient!

Ons stappenplan

  1. Kennismaking met uw organisatie onder het genot van een bakje koffie. Wij willen uw organisatie leren kennen om zo de juiste internationals te selecteren.
  2. Eming biedt u verschillende flexibele vormen aan voor het uitbreiden van uw (tijdelijke) personeelsbestand.
  3. U krijgt alleen de kandidaten, in overleg, aangeboden welke bij uw organisatie passen.Hoe vinden wij die? Op zeer veel verschillende manieren, welke wij continu monitoren. Uiteraard hebben wij een recruitment afdeling, welke naast de traditionele werving via (internationale) jobboard werft, maar ook door het draaien van Google Ads en diverse social media campagnes op bijvoorbeeld Facebook, Instagram, Linkedin etc. Volg ons en zie hoe wij de doelgroep benaderen.
  4. Eming begeleidt u en uw nieuwe collega naar een prettige samenwerking voor de lange termijn. Wij houden tijdens de hele uitzending nauw contact met beide koningen.

Samenwerkingszekerheden van Eming, niet onbelangrijk:

  • Eming beschikt over de juiste certificeren (VRO, NBBU, SNF, NEN, en VCU);
  • Gecertificeerde vakmensen met de juiste papieren;
  • Ambitieuze internationals die Nederlands, Engels en/of Duits spreken;
  • Dé juiste regelgeving met betrekking tot Europese vakmensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Een (digitale) kop koffie is zo gedronken!
Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op en wij bespreken met u de mogelijkheden.