Uwnieuwbouwwoning.nl
over Eming

Uwnieuwbouwwoning.nl is dé partner in Nederland waar je als particulier terecht kan voor de afwerking van jouw woning. Naast het realiseren van de complete afwerking van plafonds, wanden, vloeren of trap, ontzorgen zij de klant tijdens het gehele proces. Om de toestroom van aanvragen goed te managen, hebben zij uiteenlopende vakspecialisten nodig: van schilders, vloerenleggers tot aan stukadoors. 

Door aanhoudende schaarste van vakmensen schakelt Mitchell Buwalda, bedrijfsleider Uwnieuwbouwwoning, Eming in. “Ik hoef het maar te vragen en Eming heeft wél een geschikte vakman voor ons. Zij weten exact welk vakpersoneel wij nodig hebben en aan welke eisen deze moeten voldoen. Zij slagen er dan ook altijd in om geschikt personeel voor ons te vinden.”

Schaarste in de afwerkings- en bouwbranche

Door de aanhoudende schaarste van vakpersoneel in de afwerkings- en bouwbranche, is het vinden van passend vakpersoneel niet zomaar gerealiseerd. Zo vertelt Mitchell: “In onze branche is het op dit moment heel lastig om goed personeel te vinden. Door de aanhoudende opdrachten is het dan ook lastig om voldoende eigen personeel beschikbaar te krijgen. Toch slaagt Eming er altijd in om goede vakmannen voor ons bedrijf te vinden. Deze vakmannen sluiten dan ook altijd naadloos aan op het door ons geschetste profiel.”

Zo is het bijvoorbeeld van belang dat het personeel van Uwnieuwbouwwoning beschikt over een VCA, representatief is, de benodigde vakkennis heeft en verscheidene trainingen hebben gevolgd. Mitchell vertelt verder: “Het is dan ook erg fijn dat je als bedrijf kan terugvallen op een kantoor als Eming, waarbij de vaklieden ook een training vanuit hen krijgen. Je weet dan gewoon dat het personeel over de juiste vakkennis beschikt. Wij hebben dan ook een erg positieve ervaring met deze samenwerking.”

Samenwerking met Eming

“Bij Eming zijn wij geen nummer en daar kunnen andere bedrijven nog wel eens van leren. De communicatie vinden wij ook erg prettig, omdat wij één vast contactpersoon hebben. Op deze manier houden zij de lijnen kort. Door dit gerichte contact weet Eming gelijk wat wij nodig hebben, zonder dat wij alles opnieuw moeten toelichten. Wij merken dan ook echt dat het personeel wat zij leveren goed gescreend is en volledig voldoet aan de eerder gestelde eisen. Dit is voor ons echt een win-win situatie, omdat iedereen op deze manier tijdig actie kan ondernemen.’’

Daarnaast ziet Mitchell de kernwaarde flexibiliteit duidelijk terug in de samenwerking met Eming. “Bij problemen of andere situaties schakelt Eming heel snel. Juist dat is wat wij wensen, een echte toegevoegde waarde!”

Personeel het hele jaar door

Uwnieuwbouwwoning schakelt Eming voor elk moment van het jaar in. Waar sommige bouwbedrijven de winter als een rustige periode ervaren, kunnen medewerkers bij Uwnieuwbouwwoning gewoon doorwerken. Dit komt met name omdat zij actief zijn bij particulieren. “Klussen voor particulieren lopen het hele jaar door. Schilders kunnen in de winterperiode ook behangen, sauzen of een pvc-vloer leggen.’’

Aanrader in de afwerking- en bouwbranche

De samenwerking tussen Uwnieuwbouwwoning en Eming blijft, als het aan Mitchell ligt, nog lang intact. “De vaklieden welke zij aanleveren passen 100% bij ons bedrijf. Al vanaf het eerste contact heb ik meer dan een positieve ervaring met Eming. Of het nou gaat om persoonlijk contact of het vinden van het juiste profiel, zij doen wat ze beloven en staan ook echt klaar voor ons als klant. Zij zijn een erg professionele partner en ik raad Eming dan ook zeker aan ieder ander in deze branche aan.”

Chat openen
Hello, how can we help you?