9.5 uit 67 Google reviews

Jim de Beer

Leer mij kennen

Jim (25) is sinds april 2023 werkzaam bij Eming als Accountmanager. Maak kennis met hem en zijn werkzaamheden.

“Ik was opzoek naar een werkgever waar ik mijn creativiteit kwijt kan en waar ik mijzelf kan blijven ontwikkelen, dit vond ik bij Eming. Tijdens mijn sollicitatiegesprek voelde ik gelijk een klik en was heel enthousiast over de werkzaamheden én de ontvangst van het hele team van Eming. Het is een jong bedrijf welke groeiende is. Vooral de korte lijntjes en dat iedereen zo behulpzaam is sprak mij erg aan.

Jim vervuld de rol van Accountmanager in de bouw- en schildersbranche. Hierin heeft hij ook al enkele jaren ervaring, dus een echte aanvulling voor Eming.

Hij houdt zich bezig met acquisitie en het begeleiden van de uitzendkrachten voor, tijdens en na hun plaatsing. Dit doet hij op een informele manier om zo snel vertrouwen te winnen.

“Op maandag, dinsdag en woensdag ben ik meestal onderweg naar klanten en onze medewerkers.
Ik kom graag langs op de bouw om te kijken wat er speelt en om hun te ondersteunen in allerlei zaken. Je kunt hierbij denken aan het leveren van werkkleding maar ook om gewoon een praatje te maken. Je moet natuurlijk wel rekening houden dat onze vakmannen uit heel Europa komen en niet altijd bekend zijn met het reilen en zeilen in Nederland.”

De rest van de week is hij op kantoor te vinden om allerlei zaken te regelen. Denk aan het regelen van onderdak, administratie en het contact houden met (potentiële) opdrachtgevers.

In zijn vrije tijd kijkt hij graag voetbal of trapt samen met zijn vrienden tegen een bal. Als hij hiermee klaar is sluiten ze graag af met een hapje en een drankje.

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?