9.5 uit 67 Google reviews

Betaling en administratie

eming-uitzendbureau-apeldoorn-technisch-personeel

Betaling en administratie

Transparantie en eerlijkheid staan bij ons voorop als het gaat om betaling en administratie. We streven ernaar om jou als talent duidelijkheid te bieden over jouw financiële situatie en ondersteuning te bieden bij alle administratieve processen die komen kijken bij het werken in Nederland.

Verzekeringen

We regelen het afsluiten van de verplichte ziektekostenverzekering voor jou. Onze deskundige begeleiding zorgt ervoor dat je volledig voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Inkomstenbelasting en belastingwetgeving

Als werknemer in Nederland ben je onderworpen aan de Nederlandse belastingwetgeving. Eming zorgt ervoor dat de juiste bedragen worden ingehouden op jouw loon voor de inkomstenbelasting, pensioenpremies en andere wettelijke inhoudingen. 

Salaris en vergoedingen

Bij Eming ontvang je een eerlijk en transparant salaris dat altijd voldoet aan de cao van de Nederlandse Bond van Uitzend- en Detacheringsondernemingen (NBBU). Dit betekent dat jouw salaris wordt bepaald op basis van jouw ervaring, deskundigheid en de aard van de werkzaamheden die je verricht. Daarnaast ontvang je ook vergoedingen voor eventueel overwerk, vakantiegeld en andere toeslagen die van toepassing zijn op jouw specifieke situatie.

Wekelijkse uitbetaling

We streven naar een soepel en efficiënt betalingsproces. Daarom worden de lonen van onze talenten wekelijks uitbetaald, zodat je altijd op tijd jouw verdiensten ontvangt. Onze loonstroken bieden een gedetailleerd overzicht van jouw brutoloon, wettelijke inhoudingen en nettoloon, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Ondersteuning op maat

Ons ervaren team staat altijd voor je klaar om eventuele vragen of zorgen die je hebt over jouw betaling en administratie te beantwoorden. We begrijpen dat administratieve processen soms ingewikkeld kunnen zijn, vooral als je voor het eerst in Nederland werkt. Daarom bieden we persoonlijke ondersteuning op maat, zodat jij je kunt concentreren op jouw werk en carrière.

Benieuwd naar onze vacatures? Of wil je meer weten over jouw betaling en administratie? Neem dan contact met ons op.

Eming Apeldoorn (NL)
Hoofdkantoor
Telefoonnummer
+31 55 785 30 29
E-mailadres

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?