9.5 uit 67 Google reviews

Scholing

eming-technisch-uitzendbureau

Scholing voor vakmensen in de metaal-, bouw- en technieksector

Als Eming geloven we sterk in het potentieel van onze vakmensen. Daarom bieden we niet alleen banen, maar ook uitgebreide scholingsmogelijkheden. Of je nu net begint in de sector of je vaardigheden wilt verbeteren, onze scholingsprogramma’s zijn ontworpen om je te helpen slagen en groeien in de metaal-, bouw- en technieksector.

Intensieve begeleiding en coaching

Bij Eming gaan we verder dan alleen het verstrekken van informatie. We bieden intensieve begeleiding en coaching om ervoor te zorgen dat je het beste uit jezelf kunt halen. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je professionele loopbaan.

Veiligheid staat voorop

Veiligheid is een absolute prioriteit op de werkplek. Daarom besteden we veel aandacht aan veiligheidstrainingen en -richtlijnen. Of het nu gaat om het gebruik van gereedschap, het werken op hoogte of het omgaan met gevaarlijke stoffen, we zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op elke situatie.

Kennismaking met werkzaamheden

Of je nu een ervaren vakman bent of net begint in de sector, onze scholingsprogramma’s bieden een uitgebreid overzicht van de verschillende werkzaamheden binnen de metaal-, bouw- en technieksector. Van praktische vaardigheden tot theoretische kennis, we zorgen ervoor dat je klaar bent voor elke uitdaging.

Eming Apeldoorn (NL)
Hoofdkantoor
Telefoonnummer
+31 55 785 30 29
E-mailadres

Verzekeringen en huisvesting

Wonen en werken in een nieuw land kan een uitdaging zijn. Daarom helpen we onze vakmensen niet alleen met het vinden van een baan, maar ook met het regelen van verzekeringen en huisvesting. We bieden ondersteuning bij het afsluiten van zorgverzekeringen, het vinden van geschikte accommodatie en alles daartussenin.

Kwaliteit en certificeringen

Eming is gecertificeerd door verschillende instanties, waaronder de VCU, Normec VRO en SNA. Deze certificeringen onderstrepen onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en zorg voor onze medewerkers. Je kunt erop vertrouwen dat je bij Eming in goede handen bent.

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?