9.5 uit 67 Google reviews

Bouw

eming-sectoren-bouw-metaal-techniek

Werken in de bouwsector via Eming

De bouwsector is een dynamische industrie die voortdurend groeit en evolueert. Wij streven ernaar om talenten te verbinden met mooie kansen in de bouwsector. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin staat van je loopbaan, bij Eming hebben we een breed scala aan functies die perfect aansluiten bij jouw vaardigheden en ambities.

Timmerlieden

Timmerlieden zijn de ruggengraat van de bouwsector. Wij hebben mogelijkheden voor zowel allround timmerlieden als specialisten in beton- en afbouw. Of het nu gaat om het bouwen van huizen, kantoren of andere structuren, timmerlieden spelen een belangrijke rol bij het creëren van stevige en duurzame constructies.

Stucadoors

Stucwerk is een relevant onderdeel van elke bouw- of renovatieproject. Wij bieden kansen voor ervaren stukadoors die bedreven zijn in het aanbrengen van gips- of cementpleister op wanden en plafonds. Denk aan het egaliseren van oppervlakken, het creëren van decoratieve afwerkingen of soortgelijke werkzaamheden. Stukadoors bij Eming leveren altijd vakwerk van de hoogste kwaliteit.

Tegelzetters

Tegelzetten vereist nauwkeurigheid, vakmanschap en oog voor detail. Wij hebben voor tegelzetters die gespecialiseerd zijn in het leggen van tegels op vloeren, wanden en andere oppervlakken. Werkzaamheden die onze tegelzetters onder meer verrichten, zijn het betegelen van badkamers, keukens of buitenruimte.

Dakdekkers

Dakdekkers spelen een cruciale rol bij het beschermen van gebouwen tegen weer en wind. Bij Eming hebben we kansen voor ervaren dakdekkers die bekwaam zijn in het installeren en onderhouden van verschillende soorten dakbedekking, waaronder dakpannen, bitumen en EPDM. Heb je te maken met nieuwbouwprojecten of renovaties? In alle gevallen zorgen onze dakdekkers voor waterdichte en duurzame daken.

Schilders

Schilderen is meer dan alleen een likje verf aanbrengen. Onze ervaren schilders zijn bedreven in het voorbereiden, primen en schilderen van diverse oppervlakken. Binnen- of buitenschilderwerk: onze schilders leveren altijd hoogwaardige afwerkingen die zorgen voor een frisse en duurzame uitstraling van gebouwen.

Eming Apeldoorn (NL)
Hoofdkantoor
Telefoonnummer
+31 55 785 30 29
E-mailadres

Ben je als ervaren professional op zoek naar nieuwe uitdagingen of ben je juist een nieuwkomer die zijn carrière in de bouwsector wil starten? Bij ons vind je de perfecte match voor jouw vaardigheden en passie. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die de bouwsector te bieden heeft.

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?