9.5 uit 67 Google reviews

Tools en vervoer

Tools en vervoer: jouw sleutels tot succes

De juiste tools en vervoer zijn natuurlijk belangrijk voor het succes van jouw werk in de metaal-, bouw- en technieksector. Daarom bieden we uitgebreide ondersteuning op het gebied van uitrusting en transport, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw vakmanschap.

Essentiële uitrusting

Wanneer je aan het werk gaat, is veiligheid onze hoogste prioriteit. Daarom voorzien we jou van alle benodigde uitrusting, waaronder:

  • Veiligheidsschoenen: bescherm jezelf tegen letsel met stevige en comfortabele veiligheidsschoenen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.
  • Werkkleding: onze hoogwaardige werkkleding zorgt ervoor dat je comfortabel en beschermd blijft tijdens jouw werkzaamheden, ongeacht de weersomstandigheden of de aard van de klus.
  • Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM): van helmen tot gehoorbescherming, wij zorgen ervoor dat je over alle nodige PBM beschikt om veilig te kunnen werken en om jouw gezondheid te waarborgen.
  • Gereedschap: of je nu een hamer, boormachine of ander gereedschap nodig hebt, wij regelen dat je beschikt over het juiste gereedschap van A-kwaliteit voor elke klus. Onze gereedschappen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de eisen van de moderne vakman.

Onze focus ligt niet alleen op het leveren van uitrusting, maar ook op het bieden van ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat je deze tools op de meest effectieve en veilige manier kunt gebruiken.

Vervoerregeling

Goed vervoer is belangrijk om op tijd op jouw werkplek te komen. Daarom bieden we een vervoersregeling die als volgt werkt:

  • Eerste 30 km (enkele reis) op eigen kosten: voor de eerste 30 kilometer van jouw woon-werkverkeer zijn de kosten voor eigen rekening.
  • Vergoeding van € 0,23 per kilometer daarboven: voor alle kilometers boven de eerste 30 kilometer ontvang je een vergoeding van € 0,23 per kilometer. Dit compenseert jou voor de extra kosten van jouw woon-werkverkeer en stimuleert deelname aan ons flexibele en milieuvriendelijke vervoerssysteem.

Wij staan achter jou

Bij Eming staan we achter jou, zodat jij kunt uitblinken in jouw werk. Met onze uitgebreide ondersteuning op het gebied van tools en vervoer, kun jij je volledig concentreren op het leveren van hoogwaardig vakmanschap.

We helpen je graag bij elk aspect van jouw werkervaring, vanaf het moment dat je bij ons begint. Wij geloven dat jouw succes ons succes is en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de middelen en ondersteuning krijgt die je nodig hebt om te excelleren in jouw vakgebied.

Ontdek hoe Eming jou kan helpen om jouw professionele doelen te bereiken en neem een kijkje tussen onze vacatures!

Eming Apeldoorn (NL)
Hoofdkantoor
Telefoonnummer
+31 55 785 30 29
E-mailadres

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?