9.5 uit 67 Google reviews

Certificeringen

eming-technisch-uitzendbureau

Kwaliteitsborging gegarandeerd: bekijk onze certificeringen

Wij streven altijd naar de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid in al onze diensten. Wij geloven in het leveren van hoogwaardige diensten die voldoen aan de strengste normen en richtlijnen in de industrie. Daarom hebben we een aantal belangrijke certificeringen in huis die laten zien dat kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid bij ons op de eerste plaats staan.

  1. VRO-certificering: als gecertificeerd VRO (Veiligheid en Risicomanagement Onderhoud)-bedrijf voldoen we aan de strengste normen op het gebied van veiligheid en risicomanagement. Deze certificering laat zien dat we ons inzetten voor het waarborgen van een veilige werkomgeving voor al onze medewerkers. Dat leidt tot een productieve en zorgeloze werkomgeving.
  2. NBBU-lidmaatschap: als lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) zijn we gebonden aan de hoogste normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit in onze dienstverlening. Dit lidmaatschap onderstreept onze toewijding aan eerlijke en transparante arbeidsbemiddeling, waarbij we streven naar optimale tevredenheid van zowel opdrachtgevers als werknemers.
  3. SNF-certificering: Onze SNF-certificering (Stichting Normering Flexwonen) waarborgt dat onze huisvestingsvoorzieningen voldoen aan de strenge normen voor flexwonen. Dit certificaat biedt onze werknemers de garantie van veilige en kwalitatieve huisvesting. Hierdoor kunnen ze zich concentreren op hun werk zonder zich zorgen te hoeven maken over hun leefomstandigheden.
  4. NEN-certificering: als NEN-gecertificeerd bedrijf voldoen we aan de normen van de NEN (Nederlands Normalisatie-instituut) die betrekking hebben op specifieke aspecten van onze dienstverlening. Dit certificaat is een erkenning van onze naleving van nationale normen en richtlijnen, waardoor we onze opdrachtgevers kunnen verzekeren van consistente en hoogwaardige dienstverlening.
  5. VCU-certificering: onze VCU-certificering (Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties) waarborgt dat we voldoen aan de veiligheids- en gezondheidseisen voor uitzendorganisaties. Het creëren van een veilige werkomgeving voor onze talenten vinden we ontzettend belangrijk. Voor opdrachtgevers en vakkrachten leidt dit tot een productieve en gezonde werkomgeving.

Waarom kiezen voor Eming?

  • Betrouwbaarheid: onze certificeringen laten zien dat betrouwbaarheid en toewijding aan kwaliteit in al onze diensten hoog in het vaandel staan.
  • Veiligheid: veiligheid staat bij ons voorop. Met onze certificeringen kunnen opdrachtgevers erop vertrouwen dat we voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen in de branche.
  • Kwaliteit: onze certificeringen getuigen van de waarde die we hechten aan kwaliteit en klanttevredenheid in al onze activiteiten.

Een betrouwbare partner nodig?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw projecten in techniek, bouw en metaal? Neem vandaag nog contact op met Eming en ontdek hoe onze certificeringen garant staan voor hoogwaardige dienstverlening en de beste vakkrachten voor jouw projecten.

arnold-wolters-eming
Hulp nodig?
Arnold helpt je graag.
Bel Arnold
+31 6 15 47 53 51
Mail Arnold

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?