9.5 uit 67 Google reviews

Metaal

Ontdek vacatures in de metaalbewerking

Metaalbewerking is een belangrijk onderdeel van talloze industrieën. Wij hebben een grote hoeveelheid aan vacatures beschikbaar voor talenten in de metaalbewerking in heel Nederland, waar jouw vaardigheden en passie tot hun recht komen.

Lassers / Bankwerkers

Als lasser of bankwerker ben je de ruggengraat van elke productie. Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen en lassen van metalen onderdelen, waarbij je zorgt voor sterke en duurzame verbindingen. We bieden lassers en bankwerkers die streven naar perfectie in hun vakgebied mooie kansen.

Samenstellers

Als samensteller breng je complexe metalen constructies tot leven door verschillende componenten samen te voegen. Je hebt oog voor detail en volgt strikte specificaties om hoogwaardige eindproducten te creëren. We bieden mogelijkheden voor ervaren samenstellers die klaar zijn voor nieuwe uitdagingen in de metaalbewerking.

Verspaners

Verspaners beheersen het draaien, frezen en boren om nauwkeurige metalen onderdelen te produceren. Je bent bedreven in het gebruik van machines en gereedschappen om complexe geometrieën te realiseren volgens technische tekeningen. Streef je naar perfectie in je werk? Dan hebben we interessante vacatures voor jou.

Monteurs

Als monteur assembleer je machines en apparaten volgens strikte specificaties en hoge kwaliteitsnormen. Je hebt technisch inzicht en kunt complexe systemen begrijpen en monteren. Als je je vaardigheden wil inzetten in de metaalindustrie, ben je bij ons aan het juiste adres.

Pijpfitters

Pijpfitters leggen de fundamenten voor veilige en efficiënte pijpleidingsystemen in diverse industrieën. Je hebt kennis van materialen, verbindingstechnieken en veiligheidsvoorschriften om hoogwaardige installaties te realiseren.

Constructieschilders

Constructieschilders beschermen en verfraaien metalen oppervlakken met hoogwaardige verf en coatings. Je hebt oog voor detail en zorgt voor een duurzame afwerking die bestand is tegen de elementen. Bij ons vind je vacatures voor constructieschilders die trots zijn op hun vakmanschap.

Eming Apeldoorn (NL)
Hoofdkantoor
Telefoonnummer
+31 55 785 30 29
E-mailadres

Ben je een ervaren professional? Of begin je net aan je carrière in de metaalbewerking? Bij ons vind je de perfecte kans om je vaardigheden te benutten en te groeien in deze dynamische industrie. Neem contact met ons op of solliciteer direct!

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?