9.5 uit 67 Google reviews

Huisvesting

Huisvesting via Eming

Bij Eming begrijpen we dat huisvesting van cruciaal belang is voor jouw welzijn en tevredenheid als technisch talent in Nederland. Daarom doen we er alles aan om jou een comfortabele en veilige woonomgeving te bieden, zodat je je echt thuis kunt voelen, zelfs als je ver van huis bent.

Wat we voor jou regelen

  • Verspreid over Nederland: Eming bezit diverse woningen verspreid over Nederland om onze talenten huisvesting te bieden. Of je nu in het bruisende stadscentrum wilt wonen of liever in een rustige buitenwijk verblijft, wij zorgen voor een accommodatie die bij jou past.
  • Thuisgevoel: we streven ernaar om een thuis te bieden aan onze vakkrachten. Bij het indelen van onze huisvesting houden we rekening met jouw taal, cultuur en de afstand tot de opdrachtgever. Jouw comfort en welzijn staan bij ons centraal.
  • SNF-gecertificeerd: Dit betekent dat onze woonruimtes voldoen aan de strenge huisvestingsnormen van de Stichting Normering Flexwonen. Met het SNF-certificaat bieden we jou de zekerheid dat jouw huisvesting voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

SNF-certificering

Het SNF-certificaat wordt uitgereikt aan uitzendbureaus die voldoen aan de huisvestingsnormen voor arbeidsmigranten. De Stichting Normering Flexwonen beheert het register van organisaties die aan deze norm voldoen en handhaaft deze strikt. Door te kiezen voor Eming als jouw uitzendbureau, kies je voor huisvesting die adequaat is en voldoet aan alle vereisten.

Comfortabel en veilig

Bij Eming is jouw comfort onze prioriteit. Onze woonruimtes zijn niet alleen SNF-gecertificeerd, maar ook herkenbaar aan de SNF-sticker. Dit betekent dat je met een gerust hart kunt genieten van een comfortabele en veilige woonomgeving tijdens jouw verblijf in Nederland.

Eming Apeldoorn (NL)
Hoofdkantoor
Telefoonnummer
+31 55 785 30 29
E-mailadres

Onze huisregels

Bij het verblijven in onze accommodaties vragen we je om de volgende huisregels te respecteren:

  • Behandel het huis alsof het jouw eigen huis is: we willen dat je je thuis voelt in onze accommodaties, dus behandelen we het alsof het jouw eigen huis is. Houd het netjes en respecteer de gemeenschappelijke ruimtes.
  • Respecteer je huisgenoten: wees vriendelijk en respectvol tegenover je huisgenoten. Een goede relatie met je medebewoners draagt bij aan een prettige woonomgeving voor iedereen.
  • Volg de regels van de accommodatie: onze accommodaties hebben specifieke regels die je moet naleven. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van deze regels en handel ernaar.
  • Houd het huis schoon: een schone leefomgeving is belangrijk voor jouw welzijn. Draag je steentje bij door het huis schoon en opgeruimd te houden.
  • Respecteer je buren: wees een goede buur en respecteer de rust en privacy van de mensen om je heen. Houd het geluidsniveau binnen redelijke grenzen en vermijd overlast voor anderen.
  • Gebruik van drugs en roken niet toegestaan: om de veiligheid en gezondheid van iedereen te waarborgen, is het gebruik van drugs en roken in onze accommodaties ten strengste verboden.

Ontdek onze huisvestingsopties

Voor al onze talenten hebben we verschillende huisvestingsopties beschikbaar die aan jouw behoeften voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw verblijf in Nederland zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?