9.5 uit 67 Google reviews

Over ons

eming-technisch-uitzendbureau

Met een internationale focus werft Eming technisch talent uit heel Europa. Daardoor kunnen we een breed palet aan vaardigheden en ervaring aanbieden in de bouw, metaal en installatietechniek sector. Wij geloven sterk in een persoonlijke benadering. Daarbij investeren we in het begrijpen van zowel het individuele talent als de behoeften van de opdrachtgever.

Contact opnemen

Onze waarden

Transparant

Transparantie is van groot belang in onze werkwijze. We streven ernaar om open en eerlijk te communiceren met zowel opdrachtgevers als technisch talent. Dit betekent dat we duidelijkheid bieden over onze diensten, tarieven en verwachtingen. Bovendien zijn we altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken.

Aandachtig

Bij Eming zijn we aandachtig in alles wat we doen. We luisteren actief naar de behoeften en wensen van zowel opdrachtgevers als technisch talent en we streven ernaar om oplossingsgericht te werk te gaan. Dit betekent dat we proactief zijn in het identificeren van mogelijke uitdagingen en het aanbieden van passende oplossingen.

Innovatief

Innovatie zit in het DNA van Eming. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze diensten te verbeteren en onze processen te optimaliseren. Hierdoor kunnen we snel handelen en flexibel inspelen op veranderende behoeften in de markt. We moedigen creativiteit en initiatief aan bij ons personeel, omdat we geloven dat innovatie voortkomt uit een cultuur van vrijheid en vertrouwen.

Ons team

Ons hechte team bestaat uit een groep jonge, enthousiaste en harde werkers. We helpen elkaar graag en gaan altijd voor de volle 100%. Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Bekijk interne vacatures
Zalmai Rahman
Leer mij kennen
Nick Koster
Leer mij kennen
Xander Snakenbroek
Leer mij kennen
Beata Lukoic
Leer mij kennen
Michaela Stifterova
Leer mij kennen
Jim de Beer
Leer mij kennen
Jorrit Draaijer
Leer mij kennen
Begum Korkmaz
Leer mij kennen
Matthieu Blankestijn
Leer mij kennen
eming-erwin
Erwin van’t Land
Leer mij kennen
eming-arnold-wolters
Arnold Wolters
Leer mij kennen

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?