9.5 uit 67 Google reviews

Techniek

Een baan in de techniek

De technieksector biedt een breed palet aan mogelijkheden voor technische professionals die gepassioneerd zijn door elektronica, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en automatisering. In deze wereld zijn er diverse disciplines waar jouw technische vaardigheden en expertise tot hun recht komen.

Elektriciens

Elektriciens zijn onmisbaar bij het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen in diverse industrieën en sectoren. Je kan hierbij denken aan het leggen van bedrading in gebouwen, het monteren van schakelkasten of het aansluiten van verlichting en apparatuur. Steeds zorgen elektriciens voor een veilige en betrouwbare stroomvoorziening. Daarnaast zijn ze vaak betrokken bij het oplossen van storingen en het uitvoeren van periodiek onderhoud om de optimale werking van elektrische installaties te garanderen.

Loodgieters

Loodgieters spelen een grote rol bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van watervoorzieningen, verwarmingssystemen en sanitair. Ze zijn bekwaam in het gebruik van verschillende materialen, gereedschappen en technieken om leidingen te leggen, kranen te monteren, boilers te installeren en andere loodgieterswerkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij zowel aan het aanleggen van nieuwe systemen in nieuwbouwprojecten als het renoveren van bestaande installaties. Het zijn loodgieters die zorgen voor een efficiënte en goed functionerende infrastructuur voor water en warmte.

Cv-monteurs

Cv-monteurs, ook wel bekend als verwarmingsmonteurs, zijn gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van centrale verwarmingssystemen, boilers en andere verwarmingsapparatuur. Ze hebben veel kennis van verschillende verwarmingstechnologieën en zijn in staat om complexe systemen te ontwerpen en te optimaliseren voor maximale efficiëntie en comfort. Daarnaast voeren ze regelmatig onderhoud uit om de levensduur van verwarmingssystemen te verlengen en storingen te voorkomen.

Mechanische (ventilatie)monteurs

Mechanische monteurs zijn verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van ventilatiesystemen in gebouwen, fabrieken en andere faciliteiten. Ze zorgen voor een optimale luchtkwaliteit en ventilatie door luchtbehandelingsunits, ventilatoren en luchtkanalen te installeren en af te stellen. Daarnaast voeren ze inspecties uit om problemen te identificeren en op te lossen, en dragen ze bij aan het verbeteren van de energie-efficiëntie van ventilatiesystemen.

Eming Apeldoorn (NL)
Hoofdkantoor
Telefoonnummer
+31 55 785 30 29
E-mailadres

Ben je een ervaren technicus of zou je wel in de techniek willen gaan werken? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek vandaag nog de kansen die de technieksector te bieden heeft en neem een kijkje tussen onze vacatures.

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?