9.5 uit 67 Google reviews

Regelgeving

Regelgeving: alles perfect geregeld

Het naleven van regelgeving is van groot belang voor het succesvol uitvoeren van projecten in de techniek. Daarom zorgen we ervoor dat al onze talenten voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving, zodat opdrachtgevers met een gerust hart kunnen samenwerken. Hieronder bespreken we enkele belangrijke aspecten van de regelgeving waarmee we rekening houden.

Veiligheid en werkomstandigheden

Bij ons staat de veiligheid en het welzijn van onze uitzendkrachten altijd centraal. We begrijpen dat werken in de technische sector risico’s met zich brengt. Daarom nemen we uitgebreide maatregelen om ervoor te zorgen dat onze uitzendkrachten veilig en gezond kunnen werken.

Onze uitzendkrachten worden voor aanvang van hun werkzaamheden uitgebreid getraind in alle relevante aspecten van veiligheid, zoals het veilig gebruik van gereedschap en machines, het herkennen van gevaren op de werkplek en het naleven van veiligheidsprocedures. We investeren continu in het opleiden en bijscholen van onze uitzendkrachten om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte zijn van de laatste veiligheidsnormen en -praktijken.

Daarnaast voorzien we onze uitzendkrachten van hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), zoals helmen, veiligheidsschoenen, gehoorbescherming en veiligheidsbrillen. We zorgen ervoor dat al onze uitzendkrachten uitgerust zijn met de juiste PBM voor de specifieke taken die ze uitvoeren, om zo maximale bescherming te bieden.

Als uitzendbureau nemen we ook onze verantwoordelijkheid voor het waarborgen van veilige werkomstandigheden op de projectlocaties. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat alle werkplekken voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften en -normen. Onze inzet voor veiligheid en gezondheid op het werk is een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur en we streven er voortdurend naar om onze prestaties op dit gebied te verbeteren.

Belastingen en financiële zaken

Als opdrachtgever hoef je je geen zorgen te maken over belastingen en financiële zaken als je met Eming samenwerkt. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor alle fiscale en financiële aspecten met betrekking tot onze uitzendkrachten, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Dit omvat het correct inhouden en afdragen van loonbelastingen, premies voor sociale verzekeringen en eventuele andere wettelijke inhoudingen. Onze ervaren financiële professionals zorgen ervoor dat alle fiscale verplichtingen van onze talenten nauwkeurig worden nageleefd en dat ze op tijd worden betaald.

Daarnaast bieden we onze talenten duidelijke en transparante loonstroken en jaaropgaven, zodat ze volledig op de hoogte zijn van hun financiële situatie. We streven naar een open communicatie en staan altijd klaar om eventuele vragen of zorgen van onze uitzendkrachten op dit gebied te beantwoorden.

Huisvesting en leefomstandigheden

We hechten veel waarde aan het welzijn en de leefomstandigheden van onze talenten. Een comfortabele en veilige woonomgeving is essentieel voor hun welzijn en de productiviteit. Daarom zorgen we voor geschikte huisvesting in de buurt van onze projectlocaties.

Onze accommodaties voldoen aan alle geldende normen en richtlijnen voor flexwonen en zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten en voorzieningen. We streven ernaar om een thuis weg van huis te bieden aan onze uitzendkrachten, waar ze kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen na een lange werkdag.

Daarnaast houden we rekening met de individuele behoeften en voorkeuren van onze talenten bij het toewijzen van huisvesting. We zorgen ervoor dat de accommodaties aansluiten bij de taal, cultuur en levensstijl van onze uitzendkrachten, en dat ze zich comfortabel en welkom voelen op hun tijdelijke verblijfplaats.

Certificeringen en kwaliteitsnormen

Als gecertificeerd uitzendbureau voldoen wij aan de hoogste kwaliteitsnormen en certificeringen in de industrie. Onze certificeringen, waaronder VRO, NBBU, SNF, NEN en VCU, zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. Zo garanderen wij een veilige omgeving voor vakkrachten en opdrachtgevers en voldoen onze talenten aan de wet- en regelgeving.

Als opdrachtgever kun je erop vertrouwen dat Eming al het mogelijke doet om te voldoen aan alle regelgeving en kwaliteitsnormen die van toepassing zijn op uitzendkrachten in de techniek. We streven naar een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat alle aspecten van de regelgeving worden nageleefd en dat onze talenten veilig, gezond en tevreden zijn tijdens hun werkzaamheden.

Neem contact op

Wil je meer weten over hoe Eming voldoet aan alle relevante regelgeving voor uitzendkrachten in de techniek? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

arnold-wolters-eming
Hulp nodig?
Arnold helpt je graag.
Bel Arnold
+31 6 15 47 53 51
Mail Arnold

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?