9.5 uit 67 Google reviews

Voor talent

eming-sectoren-bouw-metaal-techniek

Waar ben je naar opzoek?

Ontdek jouw kansrijke carrièrepad bij Eming

Ben jij een technisch talent dat op zoek is naar nieuwe kansen en uitdagingen? Bij Eming bieden we jou de mogelijkheid om een bloeiende carrière op te bouwen in de sectoren techniek, bouw en metaal. Met onze internationale focus, persoonlijke benadering en professionele ondersteuning helpen we jou om jouw potentieel volledig te benutten.

Wie we zijn

Eming staat bekend als een vooraanstaand bureau voor technisch talent, met een focus op het vinden van hoogwaardige opdrachten voor vakkrachten uit heel Europa. Onze missie is om duurzame relaties op te bouwen tussen technisch talent en opdrachtgevers en zo een brug te vormen naar grenzeloze carrièremogelijkheden.

Wat we bieden

  • Kwalitatieve opdrachten: bij Eming krijg je toegang tot hoogwaardige opdrachten in techniek, bouw en metaal, verspreid over heel Nederland. Of je nu een ervaren vakman bent of net begint, wij hebben uitdagende projecten die aansluiten bij jouw vaardigheden en interesses.
  • Professionele ondersteuning: ons toegewijde team staat altijd voor je klaar om professionele ondersteuning te bieden bij elke stap van je carrière. Van het vinden van de juiste opdrachten tot het regelen van administratieve zaken, wij zorgen ervoor dat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: je werk.
  • Goede huisvesting: een comfortabele en veilige woonomgeving is natuurlijk van groot belang. Daarom bieden we onze talenten goede huisvesting die voldoet aan alle kwaliteitsnormen, inclusief SNF-certificering.
  • De juiste tools en vervoer: we voorzien je van de nodige materialen, gereedschappen en veiligheidsuitrusting, zodat je je werk veilig en efficiënt kunt uitvoeren. Daarnaast bieden we een vergoeding voor vervoer boven de eerste 30 km en betalen we je kilometervergoeding voor verdere afstanden.

Onze kernwaarden

Bij Eming hanteren we drie kernwaarden die de basis vormen van alles wat we doen:

  1. Transparantie: we geloven in open en eerlijke communicatie, zowel naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers toe. Je kunt altijd rekenen op duidelijke en transparante afspraken.
  2. Aandachtig: we hebben oog voor wat er speelt bij onze vakkrachten en streven ernaar om een fijne en ondersteunende werkomgeving te creëren waarin jij kunt excelleren.
  3. Innovatief: we blijven vernieuwen en streven naar verbetering, zowel op het gebied van dienstverlening als op het gebied van huisvesting, vervoer en tools.

Start jouw avontuur bij Eming

Klaar om jouw carrière een boost te geven? Sluit je aan bij Eming en ontdek de mogelijkheden die wij bieden voor een succesvolle carrière in techniek, bouw en metaal. Neem vandaag nog contact met ons op!

Hulp nodig?
Michaela helpt je graag.
Bel Michaela
+31 6 19 83 36 48
Mail Michaela

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?