9.5 uit 67 Google reviews

Beata Lukoic

Leer mij kennen

In dit artikel introduceren we Beata, een van onze recruiters bij Eming. Beata is 30 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Litouwen, maar woont inmiddels al 10 jaar in Nederland. Samen met haar vriend en dochter Emily wonen zij momenteel in Apeldoorn. Zelf verhuisde Beata vanuit haar moederland en daardoor weet zij als geen ander hoe het is om in een ander land te werken.

Persoonlijke contact

Bij Eming is Beata verantwoordelijk voor het werven en intaken van kandidaten. “Het wervingsproces van Eming gaat via diverse jobsites, sociale mediakanalen en contacten met lokale UWV’s”, vertelt Beata. “Het leukste aan het werk is het persoonlijke contact met de kandidaten, daarbij probeer ik altijd de behoeftes en de kwaliteiten van de kandidaat naar boven te halen.”

Onderscheidend

De gesprekken met kandidaten voert zij telefonisch, maar tegenwoordig ook steeds vaker via video bellen. “ Daarmee weet Eming zich echt te onderscheiden”, vertelt Beata. Hierdoor is het proces persoonlijker en is er ruimte om elkaar beter te leren kennen. Om een mis-match te voorkomen, probeert Beata altijd een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de kandidaten. Daarbij vindt zij het belangrijk dat de kandidaten ook een goed beeld krijgen van Eming. Zo kunnen wij de kandidaten het beste helpen en koppelen aan beschikbare vacatures die bij hen passen.

Fijne sfeer

Het werk bij Eming wordt echt met zijn allen gedaan en iedereen is bereid om elkaar te helpen. Dat komt de sfeer op kantoor ten goede. Ook de variatie in werkzaamheden vindt Beata erg fijn. “Elke dag is anders, wat het werk interessant en uitdagend houdt”, aldus Beata.

Italiaanse gerechten

In haar vrije tijd staat Beata graag in de keuken om nieuwe gerechten te maken. Voor inspiratie duikt zij dan graag met haar neus in de kookboeken. Op zoek naar de lekkerste, vooral Italiaanse, maaltijden.

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?