9.5 uit 67 Google reviews

Begum Korkmaz

Leer mij kennen

In het verleden deed Begum veel aan wedstrijdzwemmen op professioneel niveau helaas ligt die tijd achter haar. Wel is ze nog wel regelmatig in het zwembad te vinden. Vaak in de vroege uurtjes voor het werk.

Na haar opleiding HR is ze werkzaam geweest bij verschillende organisaties op de administratie- en HR afdelingen. Ze merkte dat het HR gedeelte haar veel meer trok en ging zij op zoek naar een meer afwisselende functie.

Nu is een welkome aanvulling als Backoffice medewerker bij Eming. “Mijn rol is zeer divers. Ik voer allerlei administratieve taken uit. Hierbij kan je denken aan, het inboeken van uren en verloning, HR-vraagstukken, wagenparkbeheer en facturatie. Vooral de ruimte die ik krijg om mijzelf te blijven ontwikkelen vind ik erg prettig. Ik kan niet stil zitten en wil altijd mijzelf blijven ontplooien.”

Het leukste aan haar werkzaamheden vind ze diversiteit aan werkzaamheden. Na een goede kop koffie start ze met het controleren of alle uren goed geboekt zijn van de werknemers. “Dat is toch het belangrijkste.”

De sfeer intern kan ze ook als zeer goed omschrijven. “Op basis van de collega’s heb ik mijn keuze gemaakt om bij Eming te komen werken. Vanaf het begin klikte het heel goed. Iedereen is behulpzaam, vriendelijk en tijd voor een grapje is er ook.”

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?