9.5 uit 67 Google reviews

Nick Koster

Leer mij kennen

Hij had al jaren ervaring in een soortgelijke branche toen Nick ervoor koos om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een veelbelovend, jong bedrijf met mooie ambities. “Eming is een heel leuk bedrijf. Wanneer zowel opdrachtgever als medewerker tevreden is dan ben ik dat ook. Dit elke keer weer voor elkaar krijgen geeft mij energie!” – Aldus Nick Koster.

Nick Koster is 33 jaar. Hij is getrouwd en samen met zijn vrouw geniet hij in zijn vrije tijd van hun 2 prachtige jongens. Daarnaast is hij veel op het voetbalveld in Colmschate te vinden. Centraal achterin schittert hij hier, bij wat je inmiddels een vriendenelftal mag noemen.

Dat Nick sportief is blijkt wel want naast het voetbalveld kan je hem ook nog eens treffen op de Tennis en Paddel Club.

Ruim een jaar geleden kwamen Nick en Eming met elkaar in contact. In de gesprekken die volgden ontstonden mooie, enthousiasmerende ideeën en Nick kreeg de kans aangeboden om een nieuwe tak op te zetten voor Eming. Dit was het begin van zijn nieuwe baan als Senior Accountmanager Bouw.

“Hiervoor werkte ik bij een ander uitzendbureau als accountmanager Schilders. In de loop der tijd werd de uitdaging tot het vinden van het juiste personeel steeds groter. Eming heeft zich gespecialiseerd in buitenlands technisch personeel. Deze kweekvijver is groter omdat je naar veel andere Europese landen kan uitwijken. ” Door het (nog) onbekende terrein en de taalbarrière merkt Nick in het begin dat men hier wat terughoudend tegenover staat. Gelukkig spreken de vakmensen Engels en is in de loop der tijd gebleken dat de werkprocessen goed lopen, waardoor het vertrouwen is gegroeid. Inmiddels gaat het erg goed en groeit Eming hard.

Nick vindt het fijn dat er binnen Eming een gemoedelijke sfeer heerst. ” Er is een goede teamspirit. Iedereen is bereid om elkaar te helpen. Het grote detacheringsbureau waar ik hiervoor werkte had meer dan 100 interne medewerkers. Het is juist de kleinschaligheid bij Eming wat mij aanspreekt, het maakt dit bedrijf heel benaderbaar en zorgt voor een flinke dosis persoonlijkheid.

Toekomst

Vanaf nu gaat Nick ook weer Nederlandse vakschilders bemiddelen. ” Ik vind het fijn om te weten hoe het met de vakmannen gaat en wil ze leren kennen. Als er iets speelt, ook al is het privé, dan proberen wij ze altijd zo goed mogelijk te helpen. Ook dat hoort bij het bemiddelen van personeel. Uiteraard is iedereen ook welkom bij ons op kantoor voor een praatje en een kop goede koffie. En daarnaast komen wij zelf ook bewust vaak langs op projecten waardoor we ons zichtbaar profileren. Mede hieraan is te meten dat de naam Eming ons recht doet, onze medewerkers behandelen wij op hetzelfde niveau als onze opdrachtgevers. Dit alles samen maakt ons een succesvolle en zeer betrokken organisatie.”

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?