9.5 uit 67 Google reviews

Michaela Stifterova

Leer mij kennen

Michaela werkt nu inmiddels een tijd bij Eming en weet als geen ander hoe het is om in een ander land te werken. Zij is zelf verhuist vanuit haar moederland Tsjechië naar Nederland en woont hier sinds 2017. Ook heeft zij tijdens deze jaren veel ervaring op mogen doen in het recruitmentvak, ervaring welke in haar functie bij Eming goed van pas komt. “Het is een toevoeging als recruiter dat ik precies weet hoe het proces in zijn werk gaat. Het is dan ook erg fijn dat ik voor onze kandidaten alles zo goed mogelijk kan regelen, zodat zij met een gerust en veilig gevoel hier aan het werk kunnen.

Bij Eming… “ben ik recruiter. Zo heb ik dagelijks contact met verschillende kandidaten uit de hele Europese Unie welke ik aan een mooie baan probeer te helpen. Zo heb ik op een dag verschillende interviews en sollicitatiegesprekken. Mocht de kandidaat geschikt zijn voor de functie, dan zorg ik samen met mijn collega’s ervoor dat alles goed geregeld is. Dit, zodat zij de eerste werkdag goed kunnen starten. Ik vind het fijn dat ik ook écht iets kan betekenen voor de kandidaat en opdrachtgever.

Dat de tijd waarin de kandidaten binnenstroomden voorbij is, dat weten de meesten denk ik wel. Ondanks dat, zet ik mij elke dag in om de kandidaat te vinden die past bij de opdracht. Dit doen wij op een persoonlijke manier met veel aandacht. Door deze instelling van mij, en mijn collega’s, hebben wij als bedrijf dan ook erg goede stappen gezet, voor zowel de opdrachtgevers als kandidaten.”

Het leukste aan het werk bij Eming… “is dat wij met ons team snel kunnen schakelen en zo meer punten samen kunnen oppakken. In ons bedrijf doen we dan ook echt aan teamwork. Dit zie je niet alleen terug bij de collega’s op het kantoor, maar ook bij de kandidaten die voor ons werken. Zij dragen namelijk zelf ook nieuwe kandidaten aan, die vervolgens ook bij ons aan de slag gaan. Als ik dat zie en hoor, dan denk ik dat wij als Eming iets heel goeds doen. Dat maakt het voor mij écht leuk.”

Waar ben je trots op? “Op de persoonlijkheid die wij als bedrijf uitstralen richting de kandidaat en opdrachtgever en dat wij dus ook écht zorgen dat alles goed geregeld is. Dit is voor mij echt belangrijk, omdat ik echt een mensen-mens ben. Dat Eming hier als bedrijf daadwerkelijk voor staat, maakt mij trots om hier te werken.

Ook ben ik altijd weer erg trots wanneer de kandidaten eveneens als de opdrachtgevers tevreden zijn met hetgeen dat wij voor hen doen. Uiteindelijk is dat waarvoor wij aan het werk gaan.”

Wat zou je nog willen bereiken? “Onlangs ben ik gestart met de opleiding HR-management, op Saxion in Deventer. Door deze studie kan ik Eming vanuit een ander perspectief bekijken en hen in de toekomst ondersteunen op andere vlakken door mijn adviezen. Daarnaast, wanneer wij zo blijven groeien als nu, wil ik in de toekomst mijn kennis overdragen aan nieuwe recruiters. Het lijkt mij niet alleen erg leuk om de kennis te delen met elkaar, maar ook door elkaar op deze manier te helpen en echt iets moois te creëren.”

De sfeer binnen ons team… “is heel erg gezellig. In eerste instantie was het natuurlijk een erg mannelijk team. Ik geloof dan ook dat de mannen wel even moesten wennen dat er ook twee vrouwelijke collega’s kwamen werken. Maar, wat dat betreft denk ik dat ik als persoon een goed passend karakter heb, ik laat me namelijk niet de gek aansteken. Ondanks de grapjes tussendoor, merk ik wel dat iedereen met zijn neus dezelfde kant op staat en wij allemaal graag onze schouders onder een uitdaging zetten. Dit maakt het een erg fijn team om mee samen te werken. De sfeer is heel goed, er zit genoeg energie bij ons allemaal! Zoals ik al zei, het is écht teamwork.”

De toekomst van Eming… “ziet er wat mij betreft meer dan positief uit. Momenteel zitten wij in een stijgende lijn en groeien wij gestaag door. Het mooie aan Eming vind ik dan ook dat wij tijdens het groeien, wel echt de kwaliteit behouden. Dat is denk ik wel de kracht van Eming, om die persoonlijke aandacht te kunnen geven en hiernaar te blijven streven. Ik denk wel echt dat dat onderscheidend is van anderen in de branche.”

Waarin vind jij ontspanning? Ik doe aan kickboksen, daarin kan ik mij dan ook écht helemaal uitleven. Dit is echt een moment van ontspanning voor mij. Nu is dat natuurlijk momenteel wat minder. Hierdoor probeer ik andere manieren te vinden, waarin ik mijn hoofd leeg kan maken. Bijvoorbeeld door het wandelen of door de tijd gezellig met mijn naasten door te brengen.

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?