9.5 uit 67 Google reviews

Xander Snakenbroek

Leer mij kennen

Toen ik werd aangenomen bij Eming voelde het als thuiskomen. En zo voelt het nog steeds, ik ga met heel veel plezier naar mijn werk en ik ben ook trots om hier te werken!

Xander Snakenbroek werkt sinds juni bij Eming. Met zijn jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en marketing is Xander de allrounder die ons op allerlei gebieden ondersteunt.

Over Xander…”Samen met mijn jeugdliefde, waar ik mee getrouwd ben, en mijn twee prachtige zoons woon ik in Apeldoorn. Bijna mijn hele werkverleden zit ik in de arbeidsbemiddeling van technisch vakpersoneel. Hierbij heb ik veel gewerkt met internationale vakmensen tot aan hoger opgeleiden in de bouw- en techniek sector.

In de afgelopen jaren is er, naast deze ervaring, ook een stuk (online) marketing en employer branding bij gekomen. Hierdoor ben ik erg allround in dit vakgebied en mag ik deze rol nu verder oppakken bij Eming. Ik ben een sociaal en integer persoon en vind het belangrijk dat iedereen zich goed voelt en tevreden is. Wanneer dat zo is, pas dan ben ik tevreden!”

Bij Eming…”nemen wij geen genoegen met minder en gaan wij altijd voor uitmuntendheid. Juist door de kleinschaligheid van Eming kunnen wij dit waarborgen en staan wij echt garant voor zowel de vakman als opdrachtgever. Ik ga dit de komende tijd nog verder uitbreiden en in deze komt mijn ervaring in de personeelsbemiddeling dan ook perfect van pas.

Naast het bovenstaande ben ik binnen Eming verantwoordelijk voor alle operationele zaken, denk hierbij aan: personeel gerelateerde zaken en alles wat voor het kantoor geregeld moet worden. Van een kapotte lamp tot aan het inkopen van relatiegeschenken, ik zorg dat het geregeld word. Een erg veelzijdige functie dus!”

Het leukste aan mijn werk bij Eming…”is dat geen enkele dag voor mij hetzelfde is. Dat maakt het ook dat ik elke dag weer volop geniet zodra ik het kantoor binnen stap. Naast dat geen enkele dag hetzelfde is, krijg ik ook de ruimte en het vertrouwen voor persoonlijke ontwikkeling.”

De sfeer binnen ons team…”Zou ik omschrijven als open en gedreven. Wij hebben dan ook met z’n allen veel plezier in ons werk en zijn echte aanpakkers. Toen ik werd aangenomen bij Eming voelde het dan ook als thuiskomen. En zo voelt het nog steeds! Ik ga met heel veel plezier naar mijn werk en ik ben ook trots om hier te werken! Humor en gezelligheid staan naast resultaatgerichtheid en groei samen op nummer één.”

Mijn levensmotto is…”er een die zowel op gaat voor privé als werk: “Don’t wait for the storm to pass, learn to dance in the rain.” En dat hoop ik nog lang te doen!

We staan voor je klaar

Neem gerust contact op met ons. We helpen je bij vragen en voorzien je graag van advies.

Contact opnemen
Hulp nodig?