Tim Rozie werkt sinds kort bij Eming als jr. Accountmanager. “Ik ben momenteel 22 jaar en woon bij mijn ouders. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld van ZVV in Apeldoorn. Daarnaast lees ik graag Engelse boeken, kijk Marvel films en ben niet vies van een potje FiFa op de Playstation”.

Waarom Eming?  “Ik heb nog niet veel werkervaring en toen ik in contact kwam met Eming over een junior functie werd ik gelijk enthousiast. Het sprak mij aan omdat ik intern goed opgeleid word tot accountmanager. De begeleiding is goed geregeld en kan mijzelf hier goed ontwikkelen”.

Hoe ben jij bij Eming terecht gekomen?

“Via LinkedIn werd ik benaderd. Na het lezen van de vacature werd ik zo enthousiast dat ik gelijk telefonisch contact heb opgenomen. Na dit telefoongesprek voelde het al heel goed en ik werd nog enthousiaster. Nog geen week later zat ik aan tafel en het contract was getekend”.

Wat doe jij bij Eming?

“Ik kijk nu vooral veel mee met de andere accountmanagers om zo goed mogelijk het vak te leren. Met als doel op kort termijn een eigen klanten- en kandidatenkring op te bouwen.

Momenteel heb ik veel contact met nieuwe kandidaten, om hen aan een toffe nieuwe baan te helpen. Daarnaast heb ik diverse administratieve taken zoals het aan- en afmelden van kandidaten tot het zoeken van geschikt onderdak.”

Krijg je voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen?

“Ja meer dan voldoende! Ik ga vaak mee naar projecten en opdrachtgevers. En tegenwoordig laten ze mij vaak zelf een gesprek voeren met kandidaten en opdrachtgevers. Ook in het benaderen van kandidaten laten zij mij helemaal los. Fijn dat het vertrouwen er al is na zo’n korte tijd.”

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
“Als eerste beantwoord mijn nieuwe emailberichten om vervolgens in de agenda te kijken hoe mijn dag er verder uitziet en met wie ik afspraken heb. Daarna pak ik een heerlijk bakje verse koffie.”

Het leukste bij Eming? “Ik vind het erg leuk om contact met klanten en kandidaten te hebben. Zowel telefonisch als op de bouw en kantoor. Ook vind ik het erg interessant om te zien waar onze vakmannen werkzaam zijn.
Zo was ik laatst in Rotterdam op een project van 20 hoog, prachtig uitzicht over Rotterdam!”

Hoe is de collegiale sfeer?
“Super! De eerste week voelde ik mij al echt thuis. Iedereen is bereidt mij te helpen. Zo nu en dan een leuk grapje. Heel open en eerlijk. Je voelt je snel op je gemak. En je hoeft niet op je tenen te lopen, fouten maken mag zolang je er maar van leert haha. “